RomanaEnglish
FacebookTwitterInstagramYoutube
TEL NON STOP
(+40) 754.249.642
Menu

Transfer aeroport Viena

Home » Transfer aeroport » Transfer aeroport Viena

Viena este una dintre cele mai frecvente destinatii de city-break, dar si un important oras pentru mediu de afaceri. In cazul in care planifici pentru viitor o calatorie cu avionul spre capitala Austriei, este recomandat sa gasesti o solutie eficienta pentru transport aeroport Viena.

Aeroportul International Viena este localizat la 18 kilometri de oras si este cel mai aglomerat aeroport din Austria. Aeroportul mai este cunoscut si dupa numele Aeroportul International Schwechat.

Desi distanta dintre aeroport si capitala nu este considerabila, timpul parcurs pana in oras este adesea influentat de traficul aglomerat. Pentru a ajunge in siguranta si fara stres la destinatie iti oferim pentru transfer aeroport Viena in conditii excelente de confort, indiferent de programul de zbor.

24
Iun
Transferul de la aeroport pentru calatorii in scop personal sau de afaceri
Cand calatoresti cu avionul ai nevoie de transfer la/de la aeroport. Vestea buna este ca serviciile de transfer iti ofera solutii personalizate pentru orice ocazie de calatorie. Pentru ca, in mod normal, aeroporturile sunt situate in afara oraselor, la o distanta de 15-20 de kilometri sau mai mult, atunci cand ti-ai ...
26
Iun
Transport pentru organizarea de evenimente – un serviciu absolut necesar
Organizarea unui eveniment este un proces complex. Fiecare detaliu conteaza. Pentru a te asigura ca totul iese perfect, ofera-le tutror invitatilor solutii personalizate de transport, atat pentru a ajunge in locatia stabilita, cat si pentru a se retrage spre casa. Exista o gama variata de servicii de transport pe...
TEL NON STOP
NEWSLETTER
Novum rent a car
FacebookTwitterInstagramYoutube
© Copyright 2021 Novum Rent a Car