RomanaEnglish
FacebookTwitterInstagramYoutube
TEL NON STOP
(+40) 754.249.642
Menu

Transfer aeroport Timisoara

Home » Transfer aeroport » Transfer aeroport Timisoara

Transferul la aeroport si de la aeroport este o necesitate daca obisnuiesti sa calatoresti cu avionul.

In Timisoara, aeroportul Traian Vuia se afla pe locul al treilea ca marime, in functie de numarul de pasageri si deserveste atat Timisoara, cat si celelalte orase din vestul tarii.

Aeroportul este situat la 12 kilometri de centrul orasului, asa ca atunci cand planifici o calatorie cu avionul si aterizezi sau decolezi din Timisoara, iti oferim cele mai avantajoase optiuni de transport la aeroport Timisoara sau transfer de la aeroport catre destinatia dorita, indiferent de ora zborului.

Pentru o calatorie comoda si sigura pana la aeroport, iti oferim servicii de transfer aeroport Timisoara astfel incat sa te poti bucura de cele mai frumoase experiente atunci cand calatoresti in strainatate.

 

24
Iun
Transferul de la aeroport pentru calatorii in scop personal sau de afaceri
Cand calatoresti cu avionul ai nevoie de transfer la/de la aeroport. Vestea buna este ca serviciile de transfer iti ofera solutii personalizate pentru orice ocazie de calatorie. Pentru ca, in mod normal, aeroporturile sunt situate in afara oraselor, la o distanta de 15-20 de kilometri sau mai mult, atunci cand ti-ai ...
26
Iun
Transport pentru organizarea de evenimente – un serviciu absolut necesar
Organizarea unui eveniment este un proces complex. Fiecare detaliu conteaza. Pentru a te asigura ca totul iese perfect, ofera-le tutror invitatilor solutii personalizate de transport, atat pentru a ajunge in locatia stabilita, cat si pentru a se retrage spre casa. Exista o gama variata de servicii de transport pe...
TEL NON STOP
NEWSLETTER
Novum rent a car
FacebookTwitterInstagramYoutube
© Copyright 2021 Novum Rent a Car