RomanaEnglish
FacebookTwitterInstagramYoutube
TEL NON STOP
(+40) 754.249.642
Menu

Transfer aeroport Munchen

Home » Transfer aeroport » Transfer aeroport Munchen

Daca ai rezervat deja bilete de avion Munchen, este important sa te asiguri ca beneficiezi de cea mai eficienta solutie de transfer aeroport Munchen astfel incat sa eviti aglomeratia din aeroport.

Aeroportul Munchen Franz Josef Strauss este al doilea cel mai aglomerat aeroport din Germania dupa Frankfurt ca numar de pasageri, fiind unul dintre cele mai importante noduri aeriene cu zboruri in Europa si in afara Europei. Aeroportul este situat la 28.5 kilometru de Munchen, iar drumul pana in oras dureaza aproximativ 45 de minute.

Pentru a te bucura de confort pe parcursul calatoriei, poti opta pentru transport aeroport Munchen prin serviciile noastre rent a car cu sofer, astfel incat sa ajungi la timp la destinatie.

In comparatie cu preturile taxiurilor sau al altor solutii de transport pe care le-ai putea folosi pe cont propriu, transferul aeroport Munchen are un cost rezonabil si iti asigura, in plus, siguranta de care ai nevoie pe parcursul deplasarii.

24
Iun
Transferul de la aeroport pentru calatorii in scop personal sau de afaceri
Cand calatoresti cu avionul ai nevoie de transfer la/de la aeroport. Vestea buna este ca serviciile de transfer iti ofera solutii personalizate pentru orice ocazie de calatorie. Pentru ca, in mod normal, aeroporturile sunt situate in afara oraselor, la o distanta de 15-20 de kilometri sau mai mult, atunci cand ti-ai ...
26
Iun
Transport pentru organizarea de evenimente – un serviciu absolut necesar
Organizarea unui eveniment este un proces complex. Fiecare detaliu conteaza. Pentru a te asigura ca totul iese perfect, ofera-le tutror invitatilor solutii personalizate de transport, atat pentru a ajunge in locatia stabilita, cat si pentru a se retrage spre casa. Exista o gama variata de servicii de transport pe...
TEL NON STOP
NEWSLETTER
Novum rent a car
FacebookTwitterInstagramYoutube
© Copyright 2021 Novum Rent a Car