RomanaEnglish
FacebookTwitterInstagramYoutube
TEL NON STOP
(+40) 754.249.642
Menu

Transfer aeroport Cluj

Home » Transfer aeroport » Transfer aeroport Cluj

Pentru a beneficia de cele mai agreabile calatorii cu avionul ai nevoie de servicii eficiente de transfer la/de la aeroport.

In Cluj, aeroportul International Avram Iancu, al doilea ca marime din tara, este situat la aproxiumativ 8 kilometri de centrul orasului si la 15 kilometri fata de autostrada A3. Aeroportul este un punct de plecare important pentru nord-vestul tarii, fiind deservit de mai multe linii aeriene imporatante.

Daca orasul Cluj este urmatoarea destinatie, ne poti solicita cu incredere transport aeroport Cluj pentru a evita timpul pierdut si aglomeratia. Cu ajutorul serviciului transfer aeroport Cluj, vei fi asteptat la aeroport si condus in timp util la destinatia dorita.

24
Iun
Transferul de la aeroport pentru calatorii in scop personal sau de afaceri
Cand calatoresti cu avionul ai nevoie de transfer la/de la aeroport. Vestea buna este ca serviciile de transfer iti ofera solutii personalizate pentru orice ocazie de calatorie. Pentru ca, in mod normal, aeroporturile sunt situate in afara oraselor, la o distanta de 15-20 de kilometri sau mai mult, atunci cand ti-ai ...
26
Iun
Transport pentru organizarea de evenimente – un serviciu absolut necesar
Organizarea unui eveniment este un proces complex. Fiecare detaliu conteaza. Pentru a te asigura ca totul iese perfect, ofera-le tutror invitatilor solutii personalizate de transport, atat pentru a ajunge in locatia stabilita, cat si pentru a se retrage spre casa. Exista o gama variata de servicii de transport pe...
TEL NON STOP
NEWSLETTER
Novum rent a car
FacebookTwitterInstagramYoutube
© Copyright 2021 Novum Rent a Car