RomanaEnglish
FacebookTwitterInstagramYoutube
TEL NON STOP
(+40) 754.249.642
Menu

Transfer aeroport Budapesta

Home » Transfer aeroport » Transfer aeroport Budapesta

Budapesta este una dintre cele mai populare destinatii in care poti ajunge cu avionul. Pentru a te bucura mai mult de vizita ta in capitala Ungariei iti punem la dispozitie cele mai avantajoase servicii de transfer aeroport Budapesta catre destinatia dorita.

Aeroportul International Liszt Ferenc (Ferihegyi) este cel mai mare aeroport din cele cinci intrenationale existente in Ungaria. De aici se poate pleca in tarile europene, dar si spre Asia, Orientul Mijlociu sau America de Nord. Acesta este localizat la 16 kilometri de capitala.

Pentru a evita transportul in comun si a ajunge la timp la destinatia dorita, serviciile transport aeroport Budapesta sunt alegerea ideala. Astfel, la sosirea in aeroport, ai la dispozitie transfer direct catre capitala sau catre o alta destinatie stabilita, fara sa pierzi timp inutil cautand un mijloc de deplasare si fara sa iti faci griji din cauza ca ai putea plati mai mult decat ar fi corect pentru serviciile de transport.

24
Iun
Transferul de la aeroport pentru calatorii in scop personal sau de afaceri
Cand calatoresti cu avionul ai nevoie de transfer la/de la aeroport. Vestea buna este ca serviciile de transfer iti ofera solutii personalizate pentru orice ocazie de calatorie. Pentru ca, in mod normal, aeroporturile sunt situate in afara oraselor, la o distanta de 15-20 de kilometri sau mai mult, atunci cand ti-ai ...
26
Iun
Transport pentru organizarea de evenimente – un serviciu absolut necesar
Organizarea unui eveniment este un proces complex. Fiecare detaliu conteaza. Pentru a te asigura ca totul iese perfect, ofera-le tutror invitatilor solutii personalizate de transport, atat pentru a ajunge in locatia stabilita, cat si pentru a se retrage spre casa. Exista o gama variata de servicii de transport pe...
TEL NON STOP
NEWSLETTER
Novum rent a car
FacebookTwitterInstagramYoutube
© Copyright 2021 Novum Rent a Car