RomanaEnglish
FacebookTwitterInstagramYoutube
TEL NON STOP
(+40) 754.249.642
Menu

Transfer aeroport Belgrad

Home » Transfer aeroport » Transfer aeroport Belgrad

Urmatoarea ta destinatie este Belgrad? Bucura-te de vizita in Serbia fara sa iti faci griji pentru transferul aeroport Belgrad!

Aeroportul Nikola Tesla din Belgrad se afla la 12 kilometri de centrul orasului si este situat la vest fata de acesta. Calatoria de la aeroport pana in centrul orasului dureaza aproximativ 30 de minute. Deoarece deserveste capitala Serbiei si este intr-o continua dezvoltare, avand zboruri catre aproximativ 40 de destinatii din intreaga lume, acesta este cel mai aglomerat aeroport al Serbiei.

In cazul in care urmatoarea ta destinatie de business sau turistica este Belgrad, iti stam la dispozitie cu solutii personalizate de transport aeroport Belgrad catre orice destinatie, indiferent de orarul cursei tale de zbor. Soferii nostri sunt profesionisti si au o vasta experienta in domeniu, astfel incat transferul aeroport Belgrad sa fie o calatorie agreabila, sigura si confortabila.

24
Iun
Transferul de la aeroport pentru calatorii in scop personal sau de afaceri
Cand calatoresti cu avionul ai nevoie de transfer la/de la aeroport. Vestea buna este ca serviciile de transfer iti ofera solutii personalizate pentru orice ocazie de calatorie. Pentru ca, in mod normal, aeroporturile sunt situate in afara oraselor, la o distanta de 15-20 de kilometri sau mai mult, atunci cand ti-ai ...
26
Iun
Transport pentru organizarea de evenimente – un serviciu absolut necesar
Organizarea unui eveniment este un proces complex. Fiecare detaliu conteaza. Pentru a te asigura ca totul iese perfect, ofera-le tutror invitatilor solutii personalizate de transport, atat pentru a ajunge in locatia stabilita, cat si pentru a se retrage spre casa. Exista o gama variata de servicii de transport pe...
TEL NON STOP
NEWSLETTER
Novum rent a car
FacebookTwitterInstagramYoutube
© Copyright 2021 Novum Rent a Car