RomanaEnglish
FacebookTwitterInstagramYoutube
TEL NON STOP
(+40) 754.249.642
Menu

Rent a car Timisoara

Home » Rent a car » Rent a car Timisoara

Bucura-te de cele mai avantajoase oferte rent a car Timisoara!

Acum poti calatori fara compromisuri atunci cand te afli in Timisoara deoarece iti oferim servicii personalizate car rentals Timisoara pentru cele mai diverse situatii, fie ca te deplasezi in scop turistic sau in interes de afaceri.

Stim ca pentru fiecare deplasare exista o masina potrivita asa ca avem solutii pentru toate drumurile pe care ti le-ai planificat – pentru cele scurte din oras atunci cand ai nevoie de o masina care consuma putin si pentru cele mai lungi calatorii, atunci cand cauti o masina incapatoare si confortabila.

Pentru toate iti punem la dispozitie cele mai ieftine servicii rent a car Timisoara, fara a face rabat de la calitate sau profesionalism.

Secretul preturilor avantajoase sta in faptul ca reusim de fiecare data sa gasim solutia optima de transport pentru nevoile tale.

24
Iun
Transferul de la aeroport pentru calatorii in scop personal sau de afaceri
Cand calatoresti cu avionul ai nevoie de transfer la/de la aeroport. Vestea buna este ca serviciile de transfer iti ofera solutii personalizate pentru orice ocazie de calatorie. Pentru ca, in mod normal, aeroporturile sunt situate in afara oraselor, la o distanta de 15-20 de kilometri sau mai mult, atunci cand ti-ai ...
26
Iun
Transport pentru organizarea de evenimente – un serviciu absolut necesar
Organizarea unui eveniment este un proces complex. Fiecare detaliu conteaza. Pentru a te asigura ca totul iese perfect, ofera-le tutror invitatilor solutii personalizate de transport, atat pentru a ajunge in locatia stabilita, cat si pentru a se retrage spre casa. Exista o gama variata de servicii de transport pe...
TEL NON STOP
NEWSLETTER
Novum rent a car
FacebookTwitterInstagramYoutube
© Copyright 2021 Novum Rent a Car