RomanaEnglish
FacebookTwitterInstagramYoutube
TEL NON STOP
(+40) 754.249.642
Menu

RENT A CAR ARAD

Home » Rent a car » RENT A CAR ARAD

Foloseste serviciile rent a car Arad pentru a beneficia de oferte personalizate atunci cand doresti sa inchiriezi o masina!
 

Suntem atenti la asteptarile tale, tocmai de aceea avem o flota variata din care fac parte masini potrivite pentru transport intern, in oras si in tara sau pentru transport extern, in afara tarii. Poti alege preferential, in functie de distantele pe care le ai de parcurs, masini de mici dimensiuni, cu un consum optim in oras sau masini care sa iti ofere un confort sporit la drum lung, atunci cand parcurgi distante precum Arad – Bucuresti sau cand mergi in afara tarii.
 

Serviciile rent a car Arad sunt potrivite pentru cei care cauta preturi ieftine pentru transport in oras sau in afara orasului.

24
Iun
Transferul de la aeroport pentru calatorii in scop personal sau de afaceri
Cand calatoresti cu avionul ai nevoie de transfer la/de la aeroport. Vestea buna este ca serviciile de transfer iti ofera solutii personalizate pentru orice ocazie de calatorie. Pentru ca, in mod normal, aeroporturile sunt situate in afara oraselor, la o distanta de 15-20 de kilometri sau mai mult, atunci cand ti-ai ...
26
Iun
Transport pentru organizarea de evenimente – un serviciu absolut necesar
Organizarea unui eveniment este un proces complex. Fiecare detaliu conteaza. Pentru a te asigura ca totul iese perfect, ofera-le tutror invitatilor solutii personalizate de transport, atat pentru a ajunge in locatia stabilita, cat si pentru a se retrage spre casa. Exista o gama variata de servicii de transport pe...
TEL NON STOP
NEWSLETTER
Novum rent a car
FacebookTwitterInstagramYoutube
© Copyright 2021 Novum Rent a Car