RomanaEnglish
FacebookTwitterInstagramYoutube
TEL NON STOP
(+40) 754.249.642
Menu

RENT A BUS 8+1 LOCURI RESITA

Home » Rent a car » RENT A BUS 8+1 LOCURI RESITA

Rent a bus 8+1 locuri este una dintre cele mai bune solutii pentru transportul grupurilor de persoane in Resita sau in Caransebes.
 

Ofertele rent a bus 8+1 pot Resita si rent a bus 8+1 Caransebes pot fi, de exemplu, o optiune foarte buna pentru a calatorii impreuna cu intreaga familie atat in intern, cat si extern.
 

Variantele auto de inchiriat sunt confortabile si ofera suficient spatiu pentru calatori si bagaje.
 

Pentru ca siguranta calatorilor este importanta pentru noi, masinile sunt in stare perfecta de functionare, atent verificate periodic.

24
Iun
Transferul de la aeroport pentru calatorii in scop personal sau de afaceri
Cand calatoresti cu avionul ai nevoie de transfer la/de la aeroport. Vestea buna este ca serviciile de transfer iti ofera solutii personalizate pentru orice ocazie de calatorie. Pentru ca, in mod normal, aeroporturile sunt situate in afara oraselor, la o distanta de 15-20 de kilometri sau mai mult, atunci cand ti-ai ...
26
Iun
Transport pentru organizarea de evenimente – un serviciu absolut necesar
Organizarea unui eveniment este un proces complex. Fiecare detaliu conteaza. Pentru a te asigura ca totul iese perfect, ofera-le tutror invitatilor solutii personalizate de transport, atat pentru a ajunge in locatia stabilita, cat si pentru a se retrage spre casa. Exista o gama variata de servicii de transport pe...
TEL NON STOP
NEWSLETTER
Novum rent a car
FacebookTwitterInstagramYoutube
© Copyright 2021 Novum Rent a Car