RomanaEnglish
FacebookTwitterInstagramYoutube
TEL NON STOP
(+40) 754.249.642
Menu

RENT A BUS 8+1 LOCURI ARAD

Home » Rent a car » RENT A BUS 8+1 LOCURI ARAD

Pentru transportul grupurilor de persoane in Arad sau cu plecare din Arad, avem oferte dedicate rent a bus 8+1 locuri Arad astfel incat toti membri grupului sa beneficieze de conditii de calatorie foarte bune.
 

Asiguram un nivel ridicat de confort si de siguranta punand la dispozitia grupurilor modele bus 8+1 in stare perfecta de functionare, verificate din punct de vedere tehnic si asistenta permanenta.
 

Ofertele rent a bus 8+1 Arad sunt avantajoase pentru ca pot acoperi nevoia de a calatorii impreuna pentru grupuri de pana la 9 persoane, fie ca sunt familii numeroase care doresc sa plece in concediu, grupuri de angajati sau prescoalari/scolari. Costurile sunt optimizate astfel incat ofertele car rentals pentru variantele bus 8+1 locuri Arad sa fie accesibile si sigure.

24
Iun
Transferul de la aeroport pentru calatorii in scop personal sau de afaceri
Cand calatoresti cu avionul ai nevoie de transfer la/de la aeroport. Vestea buna este ca serviciile de transfer iti ofera solutii personalizate pentru orice ocazie de calatorie. Pentru ca, in mod normal, aeroporturile sunt situate in afara oraselor, la o distanta de 15-20 de kilometri sau mai mult, atunci cand ti-ai ...
26
Iun
Transport pentru organizarea de evenimente – un serviciu absolut necesar
Organizarea unui eveniment este un proces complex. Fiecare detaliu conteaza. Pentru a te asigura ca totul iese perfect, ofera-le tutror invitatilor solutii personalizate de transport, atat pentru a ajunge in locatia stabilita, cat si pentru a se retrage spre casa. Exista o gama variata de servicii de transport pe...
TEL NON STOP
NEWSLETTER
Novum rent a car
FacebookTwitterInstagramYoutube
© Copyright 2021 Novum Rent a Car