RomanaEnglish
FacebookTwitterInstagramYoutube
TEL NON STOP
(+40) 754.249.642
Menu

Inchirieri microbuze 8+1 locuri Timisoara

Home » Rent a car » Inchirieri microbuze 8+1 locuri Timisoara

Solutia ideala pentru transportul unui grup de persoane este inchirierea unui microbuz 8+1 locuri.

Printre ofertele noastre rent a car, dispunem de mijloace de transport speciale pentru calatorii de grup. Atunci cand planifici o calatorie a unui grup format din pana la opt persoane este ideal sa alegi inchirieri microbuze 8+1 locuri in Timisoara.

Aventajele sunt numeroase, de la optimizarea costurilor si pana la faptul ca, pe parcursul calatoriei, membrii grupului vor putea sa socializeze in voie.

Serviciile de inchirieri microbuze Timisoara sunt ideale pentru calatorii interne, externe, dar si pentru transportul angajatilor sau al elevilor.

24
Iun
Transferul de la aeroport pentru calatorii in scop personal sau de afaceri
Cand calatoresti cu avionul ai nevoie de transfer la/de la aeroport. Vestea buna este ca serviciile de transfer iti ofera solutii personalizate pentru orice ocazie de calatorie. Pentru ca, in mod normal, aeroporturile sunt situate in afara oraselor, la o distanta de 15-20 de kilometri sau mai mult, atunci cand ti-ai ...
26
Iun
Transport pentru organizarea de evenimente – un serviciu absolut necesar
Organizarea unui eveniment este un proces complex. Fiecare detaliu conteaza. Pentru a te asigura ca totul iese perfect, ofera-le tutror invitatilor solutii personalizate de transport, atat pentru a ajunge in locatia stabilita, cat si pentru a se retrage spre casa. Exista o gama variata de servicii de transport pe...
TEL NON STOP
NEWSLETTER
Novum rent a car
FacebookTwitterInstagramYoutube
© Copyright 2021 Novum Rent a Car