RomanaEnglish
FacebookTwitterInstagramYoutube
TEL NON STOP
(+40) 754.249.642
Menu

Inchirieri masini Timisoara

Home » Rent a car » Inchirieri masini Timisoara

Gaseste masina pe care sa o conduci cu placere in oferta inchirieri masini Timisoara!

Pentru a veni in intampinarea asteptarilor si nevoilor tale, completam periodic flota disponibila in oferta masini de inchiriat Timisoara.

Este important pentru noi sa putem oferi fiecaruia masina de care are nevoie pentru ca astfel reusim sa ne atingem scopul, acela de a oferi servicii de inchirieri masini in orice ocazie.

Mizam pe varietate astfel incat sa iti putem fi alaturi si atunci cand ai nevoie sa inchiriezi o masina pentru tine, si atunci cand ai nevoie sa inchiriezi o masina pentru afacerea ta, si atunci cand esti in cautarea celui mai mic pret de inchirieri auto, si atunci cand doresti inchirieri auto de lux pentru un eveniment special la care participi.

24
Iun
Transferul de la aeroport pentru calatorii in scop personal sau de afaceri
Cand calatoresti cu avionul ai nevoie de transfer la/de la aeroport. Vestea buna este ca serviciile de transfer iti ofera solutii personalizate pentru orice ocazie de calatorie. Pentru ca, in mod normal, aeroporturile sunt situate in afara oraselor, la o distanta de 15-20 de kilometri sau mai mult, atunci cand ti-ai ...
26
Iun
Transport pentru organizarea de evenimente – un serviciu absolut necesar
Organizarea unui eveniment este un proces complex. Fiecare detaliu conteaza. Pentru a te asigura ca totul iese perfect, ofera-le tutror invitatilor solutii personalizate de transport, atat pentru a ajunge in locatia stabilita, cat si pentru a se retrage spre casa. Exista o gama variata de servicii de transport pe...
TEL NON STOP
NEWSLETTER
Novum rent a car
FacebookTwitterInstagramYoutube
© Copyright 2021 Novum Rent a Car