RomanaEnglish
FacebookTwitterInstagramYoutube
TEL NON STOP
(+40) 754.249.642
Menu

INCHIRIERI MASINI RESITA

Home » Rent a car » INCHIRIERI MASINI RESITA

Cand locuiesti in Resita sau imprejurimi, in Caransebes sau ajungi aici cu afaceri sau in scop personal, ai avantajul de a putea inchiria masini la preturi excelente pentru orice buget, astfel incat sa parcurgi mai usor distantele, sa ajungi intotdeauna la timp la destinatie.
 

Pentru confortul tau, iti oferim servicii inchirieri masini ieftine in Resita sau inchirieri masini Caransebes fara compromisuri de calitate.
 

Flota noastra de masini este variata. Fiecare autoturism este verificat din punct de vedere tehnic si pregatit astfel incat sa te poti bucura de o experienta placuta de calatorie.
 

Pentru a optimiza cat mai bine costurile si a veni in intampinarea ta cu oferte avantajoase iti oferim consultanta in alegerea masinii. In plus, militam pentru costuri transparente, fara taxe sau comisioane ascunse.

24
Iun
Transferul de la aeroport pentru calatorii in scop personal sau de afaceri
Cand calatoresti cu avionul ai nevoie de transfer la/de la aeroport. Vestea buna este ca serviciile de transfer iti ofera solutii personalizate pentru orice ocazie de calatorie. Pentru ca, in mod normal, aeroporturile sunt situate in afara oraselor, la o distanta de 15-20 de kilometri sau mai mult, atunci cand ti-ai ...
26
Iun
Transport pentru organizarea de evenimente – un serviciu absolut necesar
Organizarea unui eveniment este un proces complex. Fiecare detaliu conteaza. Pentru a te asigura ca totul iese perfect, ofera-le tutror invitatilor solutii personalizate de transport, atat pentru a ajunge in locatia stabilita, cat si pentru a se retrage spre casa. Exista o gama variata de servicii de transport pe...
TEL NON STOP
NEWSLETTER
Novum rent a car
FacebookTwitterInstagramYoutube
© Copyright 2021 Novum Rent a Car