RomanaEnglish
FacebookTwitterInstagramYoutube
TEL NON STOP
(+40) 754.249.642
Menu

INCHIRIERI MASINI ARAD

Home » Rent a car » INCHIRIERI MASINI ARAD

Oricand ai nevoie de o masina de inchiriat pentru a vizita orasul Arad sau zonele apropiate, iti venim in intampinare cu variante diverse de masini de inchiriat Arad punand intotdeauna accent pe calitate si siguranta.
 

Serviciile noastre car rentals Arad au fost perfectionate de-a lungul experientei, astfel incat astazi sa iti putem oferi masini ieftine de inchiriat pe care sa le poti folosi cu incredere oricand ai un drum mai lung sau mai scurt de parcurs.
 

Din dorinta de a pune mereu pe primul plan siguranta si confortul tau, masinile noastre sunt in perfecta stare de functionare, sunt verificate periodic si foarte bine intretinute.

24
Iun
Transferul de la aeroport pentru calatorii in scop personal sau de afaceri
Cand calatoresti cu avionul ai nevoie de transfer la/de la aeroport. Vestea buna este ca serviciile de transfer iti ofera solutii personalizate pentru orice ocazie de calatorie. Pentru ca, in mod normal, aeroporturile sunt situate in afara oraselor, la o distanta de 15-20 de kilometri sau mai mult, atunci cand ti-ai ...
26
Iun
Transport pentru organizarea de evenimente – un serviciu absolut necesar
Organizarea unui eveniment este un proces complex. Fiecare detaliu conteaza. Pentru a te asigura ca totul iese perfect, ofera-le tutror invitatilor solutii personalizate de transport, atat pentru a ajunge in locatia stabilita, cat si pentru a se retrage spre casa. Exista o gama variata de servicii de transport pe...
TEL NON STOP
NEWSLETTER
Novum rent a car
FacebookTwitterInstagramYoutube
© Copyright 2021 Novum Rent a Car