RomanaEnglish
FacebookTwitterInstagramYoutube
TEL NON STOP
(+40) 754.249.642
Menu

INCHIRIERI AUTO RESITA

Home » Rent a car » INCHIRIERI AUTO RESITA

Ca sa pleci linistit la drum de fiecare data, iti stam la dispozitie cu cele mai bune oferte inchirieri auto Resita. Este simplu sa gasesti masina care te reprezinta si care te poate duce in siguranta la destinatie, fie ca te deplasezi in oras, intre orase Resita-Caransebes sau pe distante mai lungi.
 

Fie ca ai nevoie de masini ieftine de inchiriat pe termen lung, fie ca ai nevoie ocazional sa inchiriezi o masina pentru scopuri personale sau pentru afacerea ta, suntem gata sa iti recomandam modelul potrivit si sa iti predam cheile pentru a calatori fara griji.
 

Din flota noastra rent a car Resita, rent a car Caransebes fac parte masini de mici dimensiuni, cu un consum avantajos in oras, masini confortabile pentru drumuri lungi, dar si masini cu ajutorul carora poti calatorii in deplina siguranta alaturi de familie sau grupuri mai mari de prieteni. Preturile din ofertele inchirieri auto justifica in totalitate avantajele garantate.

24
Iun
Transferul de la aeroport pentru calatorii in scop personal sau de afaceri
Cand calatoresti cu avionul ai nevoie de transfer la/de la aeroport. Vestea buna este ca serviciile de transfer iti ofera solutii personalizate pentru orice ocazie de calatorie. Pentru ca, in mod normal, aeroporturile sunt situate in afara oraselor, la o distanta de 15-20 de kilometri sau mai mult, atunci cand ti-ai ...
26
Iun
Transport pentru organizarea de evenimente – un serviciu absolut necesar
Organizarea unui eveniment este un proces complex. Fiecare detaliu conteaza. Pentru a te asigura ca totul iese perfect, ofera-le tutror invitatilor solutii personalizate de transport, atat pentru a ajunge in locatia stabilita, cat si pentru a se retrage spre casa. Exista o gama variata de servicii de transport pe...
TEL NON STOP
NEWSLETTER
Novum rent a car
FacebookTwitterInstagramYoutube
© Copyright 2021 Novum Rent a Car