RomanaEnglish
FacebookTwitterInstagramYoutube
TEL NON STOP
(+40) 754.249.642
Menu

INCHIRIERI AUTO ARAD

Home » Rent a car » INCHIRIERI AUTO ARAD

Descopera optiunile variate pe care ti le oferim prin servciiile inchirieri auto Arad!
 

Ne adresam tuturor celor care au nevoie de o masina de inchiriat pentru a se deplasa in oras sau in afara orasului pentru ca stim cat este de important sa beneficiezi de mobilitate in fiecare zi.
 

Flota variata de masini ne permite sa venim in intampinarea nevoilor tale cu oferte speciale in orice moment – atunci cand ai nevoie de o masina de inchiriat pentru deplasari in interes de serviciu, pentru calatorii cu familia, pentru grupuri de persoane.
 

Suntem atenti la costuri si optimizam ofertele noatre permanent astfel incat sa beneficiezi de inchirieri auto Arad ieftine, cu un raport calitate pret corect.

24
Iun
Transferul de la aeroport pentru calatorii in scop personal sau de afaceri
Cand calatoresti cu avionul ai nevoie de transfer la/de la aeroport. Vestea buna este ca serviciile de transfer iti ofera solutii personalizate pentru orice ocazie de calatorie. Pentru ca, in mod normal, aeroporturile sunt situate in afara oraselor, la o distanta de 15-20 de kilometri sau mai mult, atunci cand ti-ai ...
26
Iun
Transport pentru organizarea de evenimente – un serviciu absolut necesar
Organizarea unui eveniment este un proces complex. Fiecare detaliu conteaza. Pentru a te asigura ca totul iese perfect, ofera-le tutror invitatilor solutii personalizate de transport, atat pentru a ajunge in locatia stabilita, cat si pentru a se retrage spre casa. Exista o gama variata de servicii de transport pe...
TEL NON STOP
NEWSLETTER
Novum rent a car
FacebookTwitterInstagramYoutube
© Copyright 2021 Novum Rent a Car