RomanaEnglish
FacebookTwitterInstagramYoutube
TEL NON STOP
(+40) 754.249.642
Menu

Rent a car

Home » Rent a car

Pentru ca stim cat de important este pentru dumneavoastra sa aveti la dispozitie masina potrivita la momentul potrivit, va oferim solutii personalizate si complete pentru inchirieri auto pe termen scurt sau lung, la preturi avantajoase pentru orice buget.

 

Serviciile rent a car sunt disponibile intern pentru Timisoara, Arad, Resita, Caransebes, dar si in afara tarii pentru Timisoara, Bucuresti, Cluj Napoca - Belgrad, Budapesta, Viena, Bratislava.

 

Din dorinta de a va pune la dispozitie servicii rent a car care sa corespunda in totalitate asteptarilor dumnevoastra, am introdus inchirieri masini fara sofer sau cu sofer, inchirieri microbuz 20 de locuri si autocar 30/35/40/45/50/, oferta noastra de inchirieri auto 55/60 de locuri, transfer/transport cu sofer si o gama completa de variante de transport business, VIP, lux, scoli, elevi, team building, gradinite, scoli, muncitori, ocazional, extern, intern in regim rent a car.

 

Siguranta dumneavoastra este importanta pentru noi, tocmai de aceea detinem un parc auto cu masini in stare perfecta de functionare, atent verificate din punct de vedere tehnic si dotate modern.

In cazul in care optati pentru servicii rent car cu sofer, va punem la dispozitie o echipa de profesionisti cu experienta in transportul persoanelor intern sau international.

 

Pe tot parcursul utilizarii serviciilor noastre de inchirieri auto, va puteti bucura de beneficii precum:

 

Pentru orice informatii suplimentare si pentru consultanta in identificarea ofertei optime pentru inchiriere masini, va rugam sa nu ezitati sa ne contactati.

24
Iun
Transferul de la aeroport pentru calatorii in scop personal sau de afaceri
Cand calatoresti cu avionul ai nevoie de transfer la/de la aeroport. Vestea buna este ca serviciile de transfer iti ofera solutii personalizate pentru orice ocazie de calatorie. Pentru ca, in mod normal, aeroporturile sunt situate in afara oraselor, la o distanta de 15-20 de kilometri sau mai mult, atunci cand ti-ai ...
26
Iun
Transport pentru organizarea de evenimente – un serviciu absolut necesar
Organizarea unui eveniment este un proces complex. Fiecare detaliu conteaza. Pentru a te asigura ca totul iese perfect, ofera-le tutror invitatilor solutii personalizate de transport, atat pentru a ajunge in locatia stabilita, cat si pentru a se retrage spre casa. Exista o gama variata de servicii de transport pe...
TEL NON STOP
NEWSLETTER
Novum rent a car
FacebookTwitterInstagramYoutube
© Copyright 2021 Novum Rent a Car