RomanaEnglish
FacebookTwitterInstagramYoutube
TEL NON STOP
(+40) 754.249.642
Menu

Rent a car

Home » Rent a car

Pentru ca stim cat de important este pentru dumneavoastra sa aveti la dispozitie masina potrivita la momentul potrivit, va oferim solutii personalizate si complete pentru inchirieri auto pe termen scurt sau lung, la preturi avantajoase pentru orice buget.

 

Serviciile rent a car sunt disponibile intern pentru Timisoara, Arad, Cluj, Bucuresti, dar si in afara tarii pentru Timisoara, Bucuresti, Cluj Napoca - Belgrad, Budapesta, Viena, Bratislava.

 

Din dorinta de a va pune la dispozitie servicii rent a car care sa corespunda in totalitate asteptarilor dumnevoastra, am introdus inchirieri masini fara sofer sau cu sofer, inchirieri microbuz 20 de locuri si autocar 30/35/40/45/50/, oferta noastra de inchirieri auto 55/60 de locuri, transfer/transport cu sofer si o gama completa de variante de transport business, VIP, lux, scoli, elevi, team building, gradinite, scoli, muncitori, ocazional, extern, intern in regim rent a car.

 

Siguranta dumneavoastra este importanta pentru noi, tocmai de aceea detinem un parc auto cu masini in stare perfecta de functionare, atent verificate din punct de vedere tehnic si dotate modern.

In cazul in care optati pentru servicii rent car cu sofer, va punem la dispozitie o echipa de profesionisti cu experienta in transportul persoanelor intern sau international.

 

Pe tot parcursul utilizarii serviciilor noastre de inchirieri auto, va puteti bucura de beneficii precum:

 

Pentru orice informatii suplimentare si pentru consultanta in identificarea ofertei optime pentru inchiriere masini, va rugam sa nu ezitati sa ne contactati.

24
Mai
Novum Rent a Car, inchirieri masini in Timisoara
Imagineaza-ti ca ai succes, poti orice, daca ai parteneriatul portivit, Novum Rent a Car, inchirieri masini in Timisoara Partenerul tau de incredere, Novum Rent a Car, vine cu masina de care ai nevoie
17
Mai
Situatii neasteptate? masina ta este in service, nici o grija ,  Novum Rent a Car Timisoara iti inchiriaza masina de care ai nevoie
Situatii neasteptate? masina ta este in service, nici o grija , Novum Rent a Car Timisoara iti inchiriaza masina de care ai nevoie
TEL NON STOP
NEWSLETTER
Novum rent a car
FacebookTwitterInstagramYoutube
© Copyright 2024 Novum Rent a Car