RomanaEnglish
FacebookTwitterInstagramYoutube
TEL NON STOP
(+40) 754.249.642
Menu

Prezentare companie

Home » Companie » Prezentare companie

Novum Rent a Car iti ofera masina potrivita pentru orice deplasare!

Pentru noi este important sa calatoresti in conditii excelente de confort si siguranta, tocmai de aceea iti oferim servicii complete, personalizate, flexibile de inchirieri auto cu sau fara sofer, pentru deplasari in tara sau in strainatate.

De-a lungul experientei noastre de peste 10 ani pe piata rent a car Timisoara, Arad, Resita, Caransebes am format o echipa de profesionisti cu experienta, gata sa raspunda prompt solicitarilor tale, 24 de ore din 24, 7 zile din 7.

 

Stim cat este de importanta mobilitatea intr-o lume in care totul se misca foarte rapid, tocmai de aceea simplificam lucrurile si venim in intampinarea solicitarilor tale cu servicii personalizate de inchirieri masini, fie ca te deplasezi in scop personal, singur sau cu familia, fie ca ai o afacere care are nevoie de servicii de transport permanent sau ocazional.

(Echipa Novum Rent a Car)

 

 

 

 

 

Ofertele noastre sunt complete si iti pun la dispozitie de fiecare data solutia optima de transport persoane.

La noi poti gasi servicii de inchirieri masini cu sofer sau fara sofer, inchieri auto pe temen scurt sau pe termen lung, inchirieri auto pentru calatorii interne, in tara sau international.

 

Dispunem de o flota variata cu masini (Skoda Octavia Face Lift, Skoda Superb, Dacia Logan, Vw Sharan, Vw Tiguan, Renault Symbol, Opel Corsa, Mercedes V Class, Opel Vivaro, Ford Custom, Renault Trafic, Mercedes Sprinter Vip, Iveco Otoyol, Vdl), microbuze, autocare.

 

24
Iun
Transferul de la aeroport pentru calatorii in scop personal sau de afaceri
Cand calatoresti cu avionul ai nevoie de transfer la/de la aeroport. Vestea buna este ca serviciile de transfer iti ofera solutii personalizate pentru orice ocazie de calatorie. Pentru ca, in mod normal, aeroporturile sunt situate in afara oraselor, la o distanta de 15-20 de kilometri sau mai mult, atunci cand ti-ai ...
26
Iun
Transport pentru organizarea de evenimente – un serviciu absolut necesar
Organizarea unui eveniment este un proces complex. Fiecare detaliu conteaza. Pentru a te asigura ca totul iese perfect, ofera-le tutror invitatilor solutii personalizate de transport, atat pentru a ajunge in locatia stabilita, cat si pentru a se retrage spre casa. Exista o gama variata de servicii de transport pe...
TEL NON STOP
NEWSLETTER
Novum rent a car
FacebookTwitterInstagramYoutube
© Copyright 2021 Novum Rent a Car