RomanaEnglish
FacebookTwitterInstagramYoutube
TEL NON STOP
(+40) 754.249.642
Menu

Inchirieri microbuze Arad

Home » Inchirieri microbuze » Inchirieri microbuze Arad

Inchirierea unui microbuz este o solutie la indemana pentru a rezolva situatiile in care trebuie sa asiguri transportul mai multor persoane dintr-o locatie in alta.
 

Acest tip de serviciu rent a car este accesibil pentru transport muncitori in Arad sau in afara orasului, pentru deplasari scolare sau pentru orice alt tip de calatorie a grupurilor de pana la 20 de calatori.
 

Prin inchirieri microbuze Arad, poti beneficia de aceasta solutie de transport ocazional sau pe termen mai lung, zilnic, in cazul in care doresti sa oferi angajatilor tai asigurarea transportului cu microbuz sau autobuz la/de la locul de munca.

24
Iun
Transferul de la aeroport pentru calatorii in scop personal sau de afaceri
Cand calatoresti cu avionul ai nevoie de transfer la/de la aeroport. Vestea buna este ca serviciile de transfer iti ofera solutii personalizate pentru orice ocazie de calatorie. Pentru ca, in mod normal, aeroporturile sunt situate in afara oraselor, la o distanta de 15-20 de kilometri sau mai mult, atunci cand ti-ai ...
26
Iun
Transport pentru organizarea de evenimente – un serviciu absolut necesar
Organizarea unui eveniment este un proces complex. Fiecare detaliu conteaza. Pentru a te asigura ca totul iese perfect, ofera-le tutror invitatilor solutii personalizate de transport, atat pentru a ajunge in locatia stabilita, cat si pentru a se retrage spre casa. Exista o gama variata de servicii de transport pe...
TEL NON STOP
NEWSLETTER
Novum rent a car
FacebookTwitterInstagramYoutube
© Copyright 2021 Novum Rent a Car