RomanaEnglish
FacebookTwitterInstagramYoutube
TEL NON STOP
(+40) 754.249.642
Menu

Rent a car cu sofer Timisoara

Home » Inchirieri masini cu sofer » Rent a car cu sofer Timisoara

Serviciile rent a car sunt solutii de transport excelente chiar si atunci cand nu doresti sa conduci sau nu esti posesor al unui permis de conducere deoarece exista varianta rent a car cu sofer.
 

Cand calatoresti in Timisoara sau ai de parcurs distante mai lungi, Timisoara – Bucuresti, de exemplu, poti uita de grija condusului bucurandu-te de o calatorie in conditii agreabile si sigure.
 

Pentru ca ne dorim sa iti oferim experiente foarte bune de fiecare data cand beneficiezi de transport cu sofer in Timisoara, fie ca utilizezi aceasta solutie pentru transport local sau pentru transfer la/de la aeroport, dispunem de soferi cu experienta in domeniu, care pun pe primul loc confortul tau.
 

Descopera cat este de simplu si de eficient sa te bucuri de calatoriile tale fara sa conduci si sa valorifici timpul pe care altfel l-ai fi petrecut in trafic optand pentru inchirierea unei masini cu sofer Timisoara!

24
Iun
Transferul de la aeroport pentru calatorii in scop personal sau de afaceri
Cand calatoresti cu avionul ai nevoie de transfer la/de la aeroport. Vestea buna este ca serviciile de transfer iti ofera solutii personalizate pentru orice ocazie de calatorie. Pentru ca, in mod normal, aeroporturile sunt situate in afara oraselor, la o distanta de 15-20 de kilometri sau mai mult, atunci cand ti-ai ...
26
Iun
Transport pentru organizarea de evenimente – un serviciu absolut necesar
Organizarea unui eveniment este un proces complex. Fiecare detaliu conteaza. Pentru a te asigura ca totul iese perfect, ofera-le tutror invitatilor solutii personalizate de transport, atat pentru a ajunge in locatia stabilita, cat si pentru a se retrage spre casa. Exista o gama variata de servicii de transport pe...
TEL NON STOP
NEWSLETTER
Novum rent a car
FacebookTwitterInstagramYoutube
© Copyright 2021 Novum Rent a Car