RomanaEnglish
FacebookTwitterInstagramYoutube
TEL NON STOP
(+40) 754.249.642
Menu

RENT A BUS 8+1 LOCURI CU SOFER TIMISOARA

Home » Inchirieri masini cu sofer » RENT A BUS 8+1 LOCURI CU SOFER TIMISOARA

Serviciul rent a bus 8+1 locuri cu sofer Timisoara este ideal pentru transportul grupurilor de turisti sau pentru organizarea de excursii in Timisoara sau in afara orasului.
 

Acest tip de serviciu de inchiriere masini este recomandat atat in cazul turistilor romani, cat si in cazul turistilor straini deoarece soferii nostri cunosc limba engleza.
 

Pot calatori astfel pana la opt persoane, in conditii excelente de confort si siguranta, acest tip de masini oferind suficient spatiu pentru calatori si pentru bagaje.
 

Serviciul rent a bus 8+1 locuri cu sofer Timisoara optimizeaza foarte bine costurile pentru deplasarile grupurilor de persoane, fiind o optiune excelenta chiar si pentru excursii in familie sau impreuna cu prietenii.

24
Iun
Transferul de la aeroport pentru calatorii in scop personal sau de afaceri
Cand calatoresti cu avionul ai nevoie de transfer la/de la aeroport. Vestea buna este ca serviciile de transfer iti ofera solutii personalizate pentru orice ocazie de calatorie. Pentru ca, in mod normal, aeroporturile sunt situate in afara oraselor, la o distanta de 15-20 de kilometri sau mai mult, atunci cand ti-ai ...
26
Iun
Transport pentru organizarea de evenimente – un serviciu absolut necesar
Organizarea unui eveniment este un proces complex. Fiecare detaliu conteaza. Pentru a te asigura ca totul iese perfect, ofera-le tutror invitatilor solutii personalizate de transport, atat pentru a ajunge in locatia stabilita, cat si pentru a se retrage spre casa. Exista o gama variata de servicii de transport pe...
TEL NON STOP
NEWSLETTER
Novum rent a car
FacebookTwitterInstagramYoutube
© Copyright 2021 Novum Rent a Car