RomanaEnglish
FacebookTwitterInstagramYoutube
TEL NON STOP
(+40) 754.249.642
Menu

Inchirieri microbuze 8+1 locuri cu sofer Timisoara

Home » Inchirieri masini cu sofer » Inchirieri microbuze 8+1 locuri cu sofer Timisoara

Pentru deplasarile de grup, iti oferim servicii rent a bus 8+1 locuri cu sofer Timisoara. Poti inchiria bus 8+1 locuri pentru transport ocazional, de exemplu, atunci cand organizezi o iesire cu angajatii sau cand ai un eveniment si trebuie sa asiguri transportul invitatilor dintr-o locatie in alta.
 

Din flota noastra fac parte autoturisme cu 8 locuri pasageri, ideale pentru grupuri mai mici care pot fi inchiriate cu sofer astfel incat sa poti beneficia de servicii complete, fara a-ti face griji din cauza condusului.
 

Serviciile rent a bus 8+1 beneficiaza de conditii excelente de confort, siguranta si pot fi folosite doar cu anumite ocazii sau zilnic, atunci cand afacerea ta are nevoie de acest serviciu.
 

Pentru ca ne dorim colaborari de durata, suntem atenti la fiecare detaliu! La fel si personalul nostru, care lucreaza cu responsabilitate si entuziasm pentru a iti oferi servicii inchirieri microbuze 8+1 locuri cu sofer in Timisoara in conditii excelente.

24
Iun
Transferul de la aeroport pentru calatorii in scop personal sau de afaceri
Cand calatoresti cu avionul ai nevoie de transfer la/de la aeroport. Vestea buna este ca serviciile de transfer iti ofera solutii personalizate pentru orice ocazie de calatorie. Pentru ca, in mod normal, aeroporturile sunt situate in afara oraselor, la o distanta de 15-20 de kilometri sau mai mult, atunci cand ti-ai ...
26
Iun
Transport pentru organizarea de evenimente – un serviciu absolut necesar
Organizarea unui eveniment este un proces complex. Fiecare detaliu conteaza. Pentru a te asigura ca totul iese perfect, ofera-le tutror invitatilor solutii personalizate de transport, atat pentru a ajunge in locatia stabilita, cat si pentru a se retrage spre casa. Exista o gama variata de servicii de transport pe...
TEL NON STOP
NEWSLETTER
Novum rent a car
FacebookTwitterInstagramYoutube
© Copyright 2021 Novum Rent a Car