RomanaEnglish
FacebookTwitterInstagramYoutube
TEL NON STOP
(+40) 754.249.642
Menu

INCHIRIERI MICROBUZE 8+1 LOCURI CU SOFER ARAD

Home » Inchirieri masini cu sofer » INCHIRIERI MICROBUZE 8+1 LOCURI CU SOFER ARAD

Organizarea deplasarilor de grup poate fi dificila atunci cand vine vorba de transportul mai multor persoane dintr-o locatie in alta, in Arad sau in afara orasului. Pentru a optimiza cat mai bine costurile unei astfel de deplasari poti opta pentru inchirierea unei masini care sa transporte grupuri mai mari de persoane precum microbuze 8+1 locuri.
 

Microbuzele sunt suficient de incapatoare astfel incat sa poata asigura deplasarea in conditii excelente de confort a calatorilor, dar si transportul bagajelor acestora.
 

Deoarece serviciul inchirieri microbuze 8+1 locuri are optiunea de inchiriere cu sofer, nu mai trebuie sa iti faci griji pentru condus. In plus, aceasta varianta de transport este mult mai ieftina decat cazul in care ati alege sa va deplasati cu mai multe masini personale. Serviciile inchirieri microbuze 8+1 locuri cu sofer Arad sunt ideale pentru transport ocazional al grupurilor sau pentru transport organizat periodic pentru preluarea angajatilor.

24
Iun
Transferul de la aeroport pentru calatorii in scop personal sau de afaceri
Cand calatoresti cu avionul ai nevoie de transfer la/de la aeroport. Vestea buna este ca serviciile de transfer iti ofera solutii personalizate pentru orice ocazie de calatorie. Pentru ca, in mod normal, aeroporturile sunt situate in afara oraselor, la o distanta de 15-20 de kilometri sau mai mult, atunci cand ti-ai ...
26
Iun
Transport pentru organizarea de evenimente – un serviciu absolut necesar
Organizarea unui eveniment este un proces complex. Fiecare detaliu conteaza. Pentru a te asigura ca totul iese perfect, ofera-le tutror invitatilor solutii personalizate de transport, atat pentru a ajunge in locatia stabilita, cat si pentru a se retrage spre casa. Exista o gama variata de servicii de transport pe...
TEL NON STOP
NEWSLETTER
Novum rent a car
FacebookTwitterInstagramYoutube
© Copyright 2021 Novum Rent a Car