RomanaEnglish
FacebookTwitterInstagramYoutube
TEL NON STOP
(+40) 754.249.642
Menu

Inchirieri masini cu sofer Timisoara

Home » Inchirieri masini cu sofer » Inchirieri masini cu sofer Timisoara

Cu fiecare zi, nevoile tale de transport sunt din ce in ce mai diverse! La fel si ofertele noastre. Pentru momentele in care ai nevoie de o masina de inchiriat, insa nu doresti sa conduci, poti opta pentru serviciile de inchirieri masini cu sofer Timisoara.
 

Rent a car cu sofer este un serviciu ideal pentru mediul de business, fiind potrivit atunci cand primesti delegatii din partea partenerilor de afaceri si trebuie sa asiguri transferul la/de la aeroport sau deplasarile in oras.
 

Inchirierea masinilor cu sofer este o idee excelenta si pentru transportul VIP in cazul in care organizezi evenimente speciale sau ai chiar tu nevoie sa ai o aparitie deosebita la un eveniment. In functie de preferinte, masinile pot fi alese astfel incat sa se potriveasca perfect cu ocazia. Totodata, soferii nostri sunt foarte bine instruiti pentru a se adapta in orice situatie si pentru a te conduce in siguranta pana la destinatie.

 

24
Iun
Transferul de la aeroport pentru calatorii in scop personal sau de afaceri
Cand calatoresti cu avionul ai nevoie de transfer la/de la aeroport. Vestea buna este ca serviciile de transfer iti ofera solutii personalizate pentru orice ocazie de calatorie. Pentru ca, in mod normal, aeroporturile sunt situate in afara oraselor, la o distanta de 15-20 de kilometri sau mai mult, atunci cand ti-ai ...
26
Iun
Transport pentru organizarea de evenimente – un serviciu absolut necesar
Organizarea unui eveniment este un proces complex. Fiecare detaliu conteaza. Pentru a te asigura ca totul iese perfect, ofera-le tutror invitatilor solutii personalizate de transport, atat pentru a ajunge in locatia stabilita, cat si pentru a se retrage spre casa. Exista o gama variata de servicii de transport pe...
TEL NON STOP
NEWSLETTER
Novum rent a car
FacebookTwitterInstagramYoutube
© Copyright 2021 Novum Rent a Car