RomanaEnglish
FacebookTwitterInstagramYoutube
TEL NON STOP
(+40) 754.249.642
Menu

Inchirieri auto cu sofer Timisoara

Home » Inchirieri masini cu sofer » Inchirieri auto cu sofer Timisoara

Pentru cei care ajung in Timisoara in interes de serviciu si au nevoie de o solutie de transport avantajoasa, inchirierea unei masini este alegerea potrivita.
 

Pentru ca atunci cand calatoresti in interes de afaceri, business-ul este pe primul plan, opteaza pentru inchirieri auto cu sofer Timisoara, o varianta care te scuteste de stresul de a conduce intr-un oras pe care nu il cunosti si iti ofera in schimb oportunitatea de a te bucura de calatorie si de a profita de timpul petrecut in masina pentru a rezolva chestiuni de serviciu.
 

Serviciile de inchirieri auto cu sofer pot fi folosite pentru transport business, in cazul in care esti nevoit sa asiguri transportul partenerilor de afaceri, de exemplu. Pentru a face o parere foarte buna in mediul de business din care faci parte poti apela cu incredere la aceasta solutie de transport atat pentru tine, cat si pentru vizitatori.
 

Dispunem de o flota variata de masini pentru toate ocaziile in care ai nevoie de inchirieri auto cu sofer in Timisoara, dar si de o echipa de soferi profesionisti asadar poti apela cu incredere la serviciile noastre!

24
Iun
Transferul de la aeroport pentru calatorii in scop personal sau de afaceri
Cand calatoresti cu avionul ai nevoie de transfer la/de la aeroport. Vestea buna este ca serviciile de transfer iti ofera solutii personalizate pentru orice ocazie de calatorie. Pentru ca, in mod normal, aeroporturile sunt situate in afara oraselor, la o distanta de 15-20 de kilometri sau mai mult, atunci cand ti-ai ...
26
Iun
Transport pentru organizarea de evenimente – un serviciu absolut necesar
Organizarea unui eveniment este un proces complex. Fiecare detaliu conteaza. Pentru a te asigura ca totul iese perfect, ofera-le tutror invitatilor solutii personalizate de transport, atat pentru a ajunge in locatia stabilita, cat si pentru a se retrage spre casa. Exista o gama variata de servicii de transport pe...
TEL NON STOP
NEWSLETTER
Novum rent a car
FacebookTwitterInstagramYoutube
© Copyright 2021 Novum Rent a Car