RomanaEnglish
FacebookTwitterInstagramYoutube
TEL NON STOP
(+40) 754.249.642
Menu

INCHIRIERI AUTO CU SOFER RESITA

Home » Inchirieri masini cu sofer » INCHIRIERI AUTO CU SOFER RESITA

Pentru situatiile in care esti in cautarea unei solutii de transport pentru deplasarile de business iti punem la dispozitie optiune de inchirieri auto cu sofer Resita si servicii de inchirieri auto cu sofer Caransebes la preturi avantajoase.
 

Avantajele utilizarii unui astfel de serviciu sunt numeroase, beneficiezi de mai mult timp pentru tine pe tot parcursul calatoriei, ajungi odihnit la destinatie, nu esti stresat de faptul ca trebuie sa conduci prin traficul aglomerat, pe distante lungi sau ca nu gasesti locuri de parcare.
 

Soferii nostri sunt profesionisti din toate punctele de vedere, astfel incat sa poti inchiria cu incredere masini pentru transport Resita, Caransebes sau extern in scop de afaceri, pentru calatoriile tale de afaceri sau pentru deplasarile partenerilor de business.

 

24
Iun
Transferul de la aeroport pentru calatorii in scop personal sau de afaceri
Cand calatoresti cu avionul ai nevoie de transfer la/de la aeroport. Vestea buna este ca serviciile de transfer iti ofera solutii personalizate pentru orice ocazie de calatorie. Pentru ca, in mod normal, aeroporturile sunt situate in afara oraselor, la o distanta de 15-20 de kilometri sau mai mult, atunci cand ti-ai ...
26
Iun
Transport pentru organizarea de evenimente – un serviciu absolut necesar
Organizarea unui eveniment este un proces complex. Fiecare detaliu conteaza. Pentru a te asigura ca totul iese perfect, ofera-le tutror invitatilor solutii personalizate de transport, atat pentru a ajunge in locatia stabilita, cat si pentru a se retrage spre casa. Exista o gama variata de servicii de transport pe...
TEL NON STOP
NEWSLETTER
Novum rent a car
FacebookTwitterInstagramYoutube
© Copyright 2021 Novum Rent a Car