RomanaEnglish
FacebookTwitterInstagramYoutube
TEL NON STOP
(+40) 754.249.642
Menu

INCHIRIERI AUTO CU SOFER ARAD

Home » Inchirieri masini cu sofer » INCHIRIERI AUTO CU SOFER ARAD

Pentru asigurarea transportului in cazul evenimentelor speciale, iti punem la dispozitie servicii inchirieri auto cu sofer Arad.
 

Inchirierea unei masini cu sofer este o alternativa excelenta de luat in seamna atunci cand trebuie sa ajungi la evenimente de business sau petreceri (nunta, botez, majorat). Principalul avantaj este faptul ca beneficiezi de un confort sporit, fara sa fie nevoie sa te concentrezi asupra traficului foarte aglomerat. Astfel ajungi la destinatie relaxat, gata sa te bucuri de evenimentul la care urmeaza sa asisti.
 

In cazul in care doresti sa impresionezi, masinile de inchiriat cu sofer Arad pot fi alese modele de lux, potrivite pentru ocazii speciale.

24
Iun
Transferul de la aeroport pentru calatorii in scop personal sau de afaceri
Cand calatoresti cu avionul ai nevoie de transfer la/de la aeroport. Vestea buna este ca serviciile de transfer iti ofera solutii personalizate pentru orice ocazie de calatorie. Pentru ca, in mod normal, aeroporturile sunt situate in afara oraselor, la o distanta de 15-20 de kilometri sau mai mult, atunci cand ti-ai ...
26
Iun
Transport pentru organizarea de evenimente – un serviciu absolut necesar
Organizarea unui eveniment este un proces complex. Fiecare detaliu conteaza. Pentru a te asigura ca totul iese perfect, ofera-le tutror invitatilor solutii personalizate de transport, atat pentru a ajunge in locatia stabilita, cat si pentru a se retrage spre casa. Exista o gama variata de servicii de transport pe...
TEL NON STOP
NEWSLETTER
Novum rent a car
FacebookTwitterInstagramYoutube
© Copyright 2021 Novum Rent a Car