RomanaEnglish
FacebookTwitterInstagramYoutube
TEL NON STOP
(+40) 754.249.642
Menu

Transport intern

Home » Inchirieri autocare » Transport intern

Transportul este necesar in fiecare zi tocmai de aceea, prin serviciile noastre rent a car, iti oferim posibilitatea de a inchiria masini la preturi mici Timisoara, Arad, Resita, Caransebes pentru calatorii interne, atat pentru transport persoane individual, cat si pentru transportul grupurilor de persoane. Poti opta pentru cel mai ieftin rent a car Timisoara, Arad, Resita, Caransebes de fiecare data cand ai nevoie de o masina de inchiriat.
 

Serviciile car rentals te ajuta sa ai mobilitatea pe care ti-o doresti in fiecare zi, sa ajungi la timp la destinatie si sa te bucuri de aceeasi independenta ca atunci cand esti la volanul propriei masini. Mai mult, pentru a te simti confortabil, iti punem la dispozitie marci variate de masini astfel incat sa iti poti alege modelul potrivit in functie de preferintele de sofat, de distanta parcursa sau de conditiile de drum.
 

Inchiriaza masini la preturi mici Arad, masini la preturi mici Resita sau masini la preturi mici Caransebes pentru transport intern, pe rute scurte precum Timisoara – Arad – Resita – Caransebes sau pentru transport urban, in interiorul oraselor.

24
Iun
Transferul de la aeroport pentru calatorii in scop personal sau de afaceri
Cand calatoresti cu avionul ai nevoie de transfer la/de la aeroport. Vestea buna este ca serviciile de transfer iti ofera solutii personalizate pentru orice ocazie de calatorie. Pentru ca, in mod normal, aeroporturile sunt situate in afara oraselor, la o distanta de 15-20 de kilometri sau mai mult, atunci cand ti-ai ...
26
Iun
Transport pentru organizarea de evenimente – un serviciu absolut necesar
Organizarea unui eveniment este un proces complex. Fiecare detaliu conteaza. Pentru a te asigura ca totul iese perfect, ofera-le tutror invitatilor solutii personalizate de transport, atat pentru a ajunge in locatia stabilita, cat si pentru a se retrage spre casa. Exista o gama variata de servicii de transport pe...
TEL NON STOP
NEWSLETTER
Novum rent a car
FacebookTwitterInstagramYoutube
© Copyright 2021 Novum Rent a Car