RomanaEnglish
FacebookTwitterInstagramYoutube
TEL NON STOP
(+40) 754.249.642
Menu

Transport extern

Home » Inchirieri autocare » Transport extern

Pentru calatoriile in afara tarii, realizam transport extern individual sau pentru grupuri prin serviciile noastre rent a car, rent a bus. Ideala in cazul in care ai plan calatorii pe distante lungi in Europa, calatoria cu autocarul iti ofera posibilitatea de a te bucura de peisaje deosebit de frumoase pe parcursul drumului si de a beneficia de costuri avantajoase.
 

Pentru un confort deosebit chiar si in cazul deplasarilor externe de durata, autocarele noastre au conditii excelente pentru a sta comod si sunt dotate la standarde europene.
 

Soferii care efectueaza curse transport extern cu microbuze sau autocare au o vasta experienta si cunosc foarte bine limba engleza, fiind pregatiti pentru a te conduce in siguranta la destinatie.

24
Iun
Transferul de la aeroport pentru calatorii in scop personal sau de afaceri
Cand calatoresti cu avionul ai nevoie de transfer la/de la aeroport. Vestea buna este ca serviciile de transfer iti ofera solutii personalizate pentru orice ocazie de calatorie. Pentru ca, in mod normal, aeroporturile sunt situate in afara oraselor, la o distanta de 15-20 de kilometri sau mai mult, atunci cand ti-ai ...
26
Iun
Transport pentru organizarea de evenimente – un serviciu absolut necesar
Organizarea unui eveniment este un proces complex. Fiecare detaliu conteaza. Pentru a te asigura ca totul iese perfect, ofera-le tutror invitatilor solutii personalizate de transport, atat pentru a ajunge in locatia stabilita, cat si pentru a se retrage spre casa. Exista o gama variata de servicii de transport pe...
TEL NON STOP
NEWSLETTER
Novum rent a car
FacebookTwitterInstagramYoutube
© Copyright 2021 Novum Rent a Car