RomanaEnglish
FacebookTwitterInstagramYoutube
TEL NON STOP
(+40) 754.249.642
Menu

Inchirieri autocare Timisoara

Home » Inchirieri autocare » Inchirieri autocare Timisoara

Pentru calatoriile de grup, avem oferte variate pentru inchiriere autocar 30 de locuri Timisoara, inchiriere autocar 35 locuri Timisoara, inchiriere autocar 40 locuri Timisoara, inchiriere autocar 45 locuri in Timisoara, inchiriere autocar 50 locuri Timisoara, inchiriere autocar 55 locuri Timisoara, inchiriere autocar 60 locuri Timisoara.
 

Inchirierea unui autocar este ideala pentru transport ocazional Timisoara precum excursii de o zi, pentru calatorii mai lungi sau pentru transport intern/extern persoane. Pentru ca punem pe primul loc confortul calatorilor, autocarele noastre cu numar variat de locuri de la 30 de locuri pentru grupuri mai restranse si pana la 60 de locuri pentru grupuri mari de persoane sunt modern dotate si pregatite pentru calatorii comode si sigure.
 

Soferii nostri au o vasta experienta in domeniu si sunt gata sa va ofere experiente de calatorie placute atunci cand optezi pentru serviciul nostru de inchiriere autocar Timisoara.

24
Iun
Transferul de la aeroport pentru calatorii in scop personal sau de afaceri
Cand calatoresti cu avionul ai nevoie de transfer la/de la aeroport. Vestea buna este ca serviciile de transfer iti ofera solutii personalizate pentru orice ocazie de calatorie. Pentru ca, in mod normal, aeroporturile sunt situate in afara oraselor, la o distanta de 15-20 de kilometri sau mai mult, atunci cand ti-ai ...
26
Iun
Transport pentru organizarea de evenimente – un serviciu absolut necesar
Organizarea unui eveniment este un proces complex. Fiecare detaliu conteaza. Pentru a te asigura ca totul iese perfect, ofera-le tutror invitatilor solutii personalizate de transport, atat pentru a ajunge in locatia stabilita, cat si pentru a se retrage spre casa. Exista o gama variata de servicii de transport pe...
TEL NON STOP
NEWSLETTER
Novum rent a car
FacebookTwitterInstagramYoutube
© Copyright 2021 Novum Rent a Car