RomanaEnglish
FacebookTwitterInstagramYoutube
TEL NON STOP
(+40) 754.249.642
Menu

Inchirieri autocare Resita

Home » Inchirieri autocare » Inchirieri autocare Resita

In cazul in care esti in cautarea unei variante de transport ocazional Resita sau transport ocazional Caransebes venim in intampinarea ta cu mai multe variante astfel incat sa o poti alege pe cea mai potrivita: inchiriere autocar 30 de locuri Resita, inchiriere autocar 35 locuri Resita, inchiriere autocar 40 locuri Resita, inchiriere autocar 45 locuri in Resita, inchiriere autocar 50 locuri Resita inchiriere autocar 55 locuri Resita, inchiriere autocar 60 locuri Resita.
 

Lasa-ne pe noi sa ne ocupam in detaliu de bunul mers al calatoriilor tale, fie ca organizezi excursii scolare, team buldinguri pentru angajati sau alte evenimnete pentru care transportul este absolut necesar.
 

Nu trebuie sa iti faci griji pentru confortul pasagerilor pe parcursul deplasarii, deoarece iti punem la dispozitie autocare dotate modern, la standarde europene si soferi profesionisti cu experienta. In plus, ne angajam ca gasim varianta optima de transport in functie de numarul de persoane care fac parte din grup si sa iti oferim cel mai corect raport calitate-pret.

24
Iun
Transferul de la aeroport pentru calatorii in scop personal sau de afaceri
Cand calatoresti cu avionul ai nevoie de transfer la/de la aeroport. Vestea buna este ca serviciile de transfer iti ofera solutii personalizate pentru orice ocazie de calatorie. Pentru ca, in mod normal, aeroporturile sunt situate in afara oraselor, la o distanta de 15-20 de kilometri sau mai mult, atunci cand ti-ai ...
26
Iun
Transport pentru organizarea de evenimente – un serviciu absolut necesar
Organizarea unui eveniment este un proces complex. Fiecare detaliu conteaza. Pentru a te asigura ca totul iese perfect, ofera-le tutror invitatilor solutii personalizate de transport, atat pentru a ajunge in locatia stabilita, cat si pentru a se retrage spre casa. Exista o gama variata de servicii de transport pe...
TEL NON STOP
NEWSLETTER
Novum rent a car
FacebookTwitterInstagramYoutube
© Copyright 2021 Novum Rent a Car