RomanaEnglish
FacebookTwitterInstagramYoutube
TEL NON STOP
(+40) 754.249.642
Menu

Inchirieri autocare Arad

Home » Inchirieri autocare » Inchirieri autocare Arad

Cand organizezi deplasari pentru grupuri mai mari de persoane ai nevoie de cele mai avantajoase oferte pentru inchirieri autocare Arad. Pentru tine avem la dispozitie servicii inchiriere autocar 30 de locuri Arad, inchiriere autocar 35 locuri Arad, inchiriere autocar 40 locuri Arad, inchiriere autocar 45 locuri in Arad, inchiriere autocar 50 locuri Arad, inchiriere autocar 55 locuri Arad, inchiriere autocar 60 locuri Arad potrivite pentru excursii elevi, teambuildinguri angajati, deplasari muncitori dintr-o locatie in alta sau evenimente private pe parcursul carora invitatii au nevoie de transport.
 

In cazul in care optezi pentru inchiriere autocar Arad te bucuri cu siguranta de calatorii agreabile, deoarece autocarele noastre sunt modern dotate si sunt conduse de soferi cu experienta vasta in domeniu.
 

Planifica in detaliu calatoriile tale si lasa transportul in seama echipei noastre de profesionisti! Cu siguranta vom gasi cea mai buna varianta de transport ocazional Arad pentru grupuri de persoane, in tara si in strainatate!

24
Iun
Transferul de la aeroport pentru calatorii in scop personal sau de afaceri
Cand calatoresti cu avionul ai nevoie de transfer la/de la aeroport. Vestea buna este ca serviciile de transfer iti ofera solutii personalizate pentru orice ocazie de calatorie. Pentru ca, in mod normal, aeroporturile sunt situate in afara oraselor, la o distanta de 15-20 de kilometri sau mai mult, atunci cand ti-ai ...
26
Iun
Transport pentru organizarea de evenimente – un serviciu absolut necesar
Organizarea unui eveniment este un proces complex. Fiecare detaliu conteaza. Pentru a te asigura ca totul iese perfect, ofera-le tutror invitatilor solutii personalizate de transport, atat pentru a ajunge in locatia stabilita, cat si pentru a se retrage spre casa. Exista o gama variata de servicii de transport pe...
TEL NON STOP
NEWSLETTER
Novum rent a car
FacebookTwitterInstagramYoutube
© Copyright 2021 Novum Rent a Car