RomanaEnglish
FacebookTwitterInstagramYoutube
TEL NON STOP
(+40) 754.249.642
Menu

Novum Rent a Car - parc auto unic in tara

15.05.2020

Novum Rent a Car – parc auto unic in tara

 

Novum Rent a Car s-a dezvoltat din Novum Travel, companie existentă pe piața din Timișoara încă din 2007, dintr-o dorință firească de a evolua și de a face călătoriile clienților cât mai plăcute.

 

Așadar, Novum Rent a car vă ofera libertatea si flexibilitatea de care aveti nevoie atunci cand doriti sa calatoriti, prin punerea la dispozitia dvs a  serviciilor de închiriere mașini de calitate superioara, la prețuri avantajoase și în condiții extrem de avantajoase.

 

Printre cele mai cautate si cerute servicii ale noastre se numara cel de inchirieri microbuze si datorita faptului ca dispunem de un parc auto unic in tara, cu peste 25 de microbuze 8+1 locuri.

 

Novum Rent a Car detine o flota impresionanta de microbuze 8+1 locuri, din flota vasta facand parte unele din cele mai cunoscute modele Opel Vivaro, Renault Trafic  ce vin echipate cu unele dintre cele mai noi dotari pentru a facilita confortul si siguranta calatorilor.

 

Inchirierea unui microbuz 8+1 locuri iti ofera garantia unui pret accesibil, costul transportului unui grup de persoane fiind mult mai accesibil in comparatie cu biletele achizitionate individual pentru un alt tip de transport.

 

Serviciul de inchirieri microbuze 8+1 locuri este destinat atat persoanelor fizice, cat si companiilor, fiind una dintre cele mai bune optiuni pentru deplasarile de grup.

Poti inchiria un bus 8+1 locuri pentru transport ocazional, de exemplu, atunci cand organizezi o iesire cu angajatii sau cand ai un eveniment si trebuie sa asiguri transportul invitatilor dintr-o locatie in alta.

 

Serviciile rent a bus 8+1 beneficiaza de conditii excelente de confort, siguranta si flexibilitate, putand  fi folosite atat cu anumite ocazii speciale sau zilnic, atunci cand afacerea ta are nevoie de acest serviciu.


Novum Rent a Car asigura transportul de persoane pe distante scurte sau lungi, intern si extern prin serviciile de inchirieri microbuze Timisoara, Arad, Resita si Caransebes, fiind solutia ideala pentru calatorii relaxante si confortabile.

Rent a bus 8+1 locuri este alegerea potrivita atat pentru transportul angajatilor la/de la serviciu, cat si pentru transportul grupurilor de prescolari si scolari la gradinita, fiind o idee excelenta pentru orice afacere care presupune deplasarea grupurilor de persoane.

 

Microbuzele 8+1 sunt spatioase si confortabile, avand toate conditiile pentru a calatori in siguranta alaturi de familie, de colegii de serviciu sau de scoala. Acestera ofera suficient spatiu pentru calatori si pentru bagajelor lor, fiind foarte generoase din acest punct de vedere.

 

Serviciile rent a bus 8+1 locuri iti sunt oferite atat in varianta fara sofer, cat si cu sofer cu experienta, fiind astfel in deplina siguranta si beneficiind de pachetul complet, fara a mai avea grija condusului.
 

Ofertele noastre rent a bus 8+1 va propun solutii personalizate si avantajoase, acoperind toate nevoile unui transport intern sau extern pentru grupuri turistice, transport pentru firme sau transport pentru evenimente private.

 

 

 

24
Mai
Novum Rent a Car, inchirieri masini in Timisoara
Imagineaza-ti ca ai succes, poti orice, daca ai parteneriatul portivit, Novum Rent a Car, inchirieri masini in Timisoara Partenerul tau de incredere, Novum Rent a Car, vine cu masina de care ai nevoie
17
Mai
Situatii neasteptate? masina ta este in service, nici o grija ,  Novum Rent a Car Timisoara iti inchiriaza masina de care ai nevoie
Situatii neasteptate? masina ta este in service, nici o grija , Novum Rent a Car Timisoara iti inchiriaza masina de care ai nevoie
TEL NON STOP
NEWSLETTER
Novum rent a car
FacebookTwitterInstagramYoutube
© Copyright 2024 Novum Rent a Car