RomanaEnglish
FacebookTwitterInstagramYoutube
TEL NON STOP
(+40) 754.249.642
Menu

Inchiriaza o masina Mercedes V Classe pentru o experienta de calatorie completa

28.03.2022

 

Inchiriaza o masina Mercedes V Classe pentru o experienta de calatorie completa

 

Ai nevoie de o masina de inchiriat care sa iti ofere o experienta de calatorie fara compromisuri?  Multa lume ar putea spune ca nu este posibil sa gasesti masina care sa le aiba pe toate: confort pentru drumuri lungi si anevoioase, spatiu mai mult decat suficient pentru toti pasagerii si pentru bagajele acestora, usurinta in manevrare, interior practic, functional, finisat cu materiale de calitate si atentie la detalii, exterior modern, care sa impresioneze.

Noi iti spunem ca aceasta masina chiar exista si ca este destul de simplu sa te bucuri de beneficiile pe care le ofera.

 

Mai mult decat atat, poate fi inchiriata rapid de la Novum Rent a Car atat fara sofer, cat si cu sofer, pentru utilizare in scop personal sau in scop de business.

 

Probabil ca ti-ai dat seama deja ca este vorba despre Mercedes, modelul V Classe, un autovehicul care se adapteaza perfect oricaror nevoi de a calatori.

De ce sa inchiriezi modelul Mercedes V Classe?

 

Mercedes V Classe este o masina caracterizata prin design interior si exterior impresionant in categoria sa, confort pentru drumuri lungi, indiferent de natura acestora, siguranta in deplasare. Un mare plus pe care il are aceasta masina care poate fi inchiriata este spatiul generos care garanteaza o pozitie comoda in masina pe timpul deplasarii, dar si lipsa stresului atunci cand ai bagaje de transportat.

Avand suficient loc pentru 6+1 persoane, Mercedes V Classe se potriveste la fel de bine atat calatoriilor de familie, cat si calatoriilor de afaceri, in special delegatiilor de business.

 

Concret, cum te poate ajuta Mercedes V Classe sa te bucuri de calatorii fara compromisuri?

 

Confortabil pentru orice drum! Mercedes V Classe pe care il poti conduce apeland la serviciile rent a car este acea masina care iti permite sa parcurgi distante lungi bucurandu-te de drum si de experienta de a fi la volan.

Se conduce usor, fiind indemanatic in manevrare si, in plus, datorita suspensiilor speciale, este la fel de usor de controlat pe autostrada si drumuri de mare viteza sau pe carosabil in stare mai putin buna.

 

Confortul este oferit si de interiorul dotat modern si lucrat cu materiale de foarte buna calitate si atentie la detalii si proiectat astfel incat sa fie spatios, functional, usor de accesat.

 

Practic si estetic! De cate ori nu te-ai gandit ca in domeniul auto caracteristicile practice si estetice nu se foarte impaca foarte bine? De multe ori este imposibil sa gasesti o masina practica si incapatoare care sa si impresioneze prin designul sau.  Mercedes V Classe, insa, face o exceptie. Nu trebuie sa renunti la asteptarile pe care le ai atunci cand vine vorba de aspectul interior al masinii ca sa poti beneficia de suficient spatiu pentru toti pasagerii. Si nici nu trebuie sa te rusinezi de cum arata masina pe care o conduci atunci cand mergi in calatorie alaturi de mai multe persoane si de bagajele acestora. Dimpotriva, te poti mandri ca esti la volanul unei masini care ofera cea mai buna combinatie de functionalitate si design modern, plus un spatiu generos in interior si portbagaj.

Siguranta in deplasare! Modelul Mercedes V Classe este dotat astfel incat sa poata oferi siguranta in deplasare pasagerilor si sa fie un partener de incredere pentru orice calatorie. Sistemele de siguranta si asistenta in trafic care fac parte din echiparea masinii sunt foarte utile in trafic facand sofatul mai usor decat pana acum.

 

Pentru un plus de siguranta si confort, poti alege sa inchiriezi varianta dotata cu cutie automata. Aceasta face parte din flota de masini pentru inchiriat Novum Rent a Car, fiind special adaugata pentru cei care isi doresc calatorii cat mai mai relaxante si mai sigure.

 

 Ocazii potrivite pentru a apela la serviciile rent a car si a opta pentru modelul Mercedes V Classe

 

Mercedes V Classe este masina ideala pentru cei care vor sa beneficieze de confort, spatiu si design elegant. Poate fi folosita atat pe distante scurte, de exemplu pentru transferul de la aeroport al grupurilor mici (6+1 persoane), dar si pe circuite mai extinse, pentru diferite calatorii interne sau externe.

Datorita caracteristicilor sale, acesta masina poate fi aleasa prin serviciul rent a car pentru:

 

 

In interes de business, in mod special, inchirierea Mercedes V Classe poate fi facuta cu sofer, astfel incat solutia de deplasare aleasa sa fie completa.

 

De ce servicii poti beneficia la Novum Rent a Car atunci cand inchiriezi Mercedes, modelul V Classe?

 

Novum Rent a Car are in parcul sau de masini dedicate inchirierilor auto modele Mercedes V Classe din dorinta de a putea oferi partenerilor sai solutii rent a car fara compromisuri.

Astfel, atunci cand ai nevoie de un mijloc de transport care sa imbine confortul, spatiul generos, functionalitatea, aspectul estetic impresionant interior si exterior, Mercedes V Classe  este masina de inchiriat pe care o recomandam.

 

Pentru a ne asigura ca putem raspunde tuturor nevoilor clientilor nostri, modele Mecedes V Classe pot fi inchiriate cu sofer sau fara sofer, pe termen scurt pentru transferuri aeroport, de exemplu sau pe perioade mai lungi pentru concedii in tara sau strainatate.

 

In parcul rent a car Novum exista modele Mercedes V Classe de inchiriat dotate cu cutie automata, acesta fiind un mare plus de confort si siguranta mai ales pentru persoanele care apeleaza la serviciile de inchirieri auto pentru calatorii mai lungi.

 

Masinile Mercedes V Classe au dotari complete, dispun de 6+1 locuri si spatiu suficient pentru 7 bagaje de calatorie, toate functiile de siguranta, interior tapitat din piele functional si estetic. Pentru o atmosfera cat mai aparte resimtita de fiecare pasager, masina este echipata cu clima, incalzire si ventilatie in scaune. Interiorul este practic si ofera posibilitatea de a sta comod si de a te bucura de frumusetea druumului parcurs.

 

Conditiile oferite sunt mentinute la aceleasi standarde inalte de calitate care caracterizeaza activitatea Novum Rent a Car desfasurata in domeniul inchirierilor auto de peste 15 ani, adica:

 

Flexibilitate si optiuni diverse – inchirierea Mercedes V Classe se poate face cu sofer sau fara sofer, in interes personal sau pentru afaceri, pentru calatorii in tara sau in strainatate, pe perioade scurte sau lungi.

Consiliere in alegerea celor mai potrivite servicii rent a car si asistenta permanenta.

Servicii rent a car pentru care primeaza calitatea.

Conditii si costuri transparente.

 

Contacteaza Novum Rent a Car pentru inchirierea unei masini Mercedes V Classe, recomandarea noastra pentru o experienta de calatorie completa, care include: siguranta, confort, spatiul si functionalitate, design placut atat la interior, cat si la exterior!

 

24
Mai
Novum Rent a Car, inchirieri masini in Timisoara
Imagineaza-ti ca ai succes, poti orice, daca ai parteneriatul portivit, Novum Rent a Car, inchirieri masini in Timisoara Partenerul tau de incredere, Novum Rent a Car, vine cu masina de care ai nevoie
17
Mai
Situatii neasteptate? masina ta este in service, nici o grija ,  Novum Rent a Car Timisoara iti inchiriaza masina de care ai nevoie
Situatii neasteptate? masina ta este in service, nici o grija , Novum Rent a Car Timisoara iti inchiriaza masina de care ai nevoie
TEL NON STOP
NEWSLETTER
Novum rent a car
FacebookTwitterInstagramYoutube
© Copyright 2024 Novum Rent a Car